:o

I går var det city akuten på tv. Jag trodde Shane (Ray) hade dött. Men nej. ´Han lever.... men har tyvärr inte alla kroppsdelar kvar. Han belv påkörd av en stor lastbil när han var full. Usch jag ömkar för honom, jag skulle aldrig klara mig utan mina ben. Jag vet att det är en serie men de svider i mitt hjärta när jag tänker på hans fortsatta tv liv. Utan ben. :( <3


I want a man like u

Ja igår vara dagen D. Jag var på konsert i hovet å så på guden enrique iglesias. Det var nog det bäst jag sett! Vilken kille!








/Amanda ;)

Nej nej nej !

Serre? Ska dem döda shane i cityakuten? Det suuger !

image42


Jag är rädd

Jag är rädd att jag tyvärr har tappat förmågan att bli kär. Det är höst nu jag är ensam men inte kär. Vad är det med mig. Jag har nog tappat hoppet. Jag är nu immun från kärlek. Kanske att jag ska se det som nå bra `? Att jag aldrig kommer jag bli sårad igen.Eller...? Ge mig ett teken, kommer jag kunna kära ner mig nånsin?



image41

Hejhopp

Jag vill bara använda min yttrandefrihet och säga: ÄT INTE PÅ DINNERS! Deras mat gör dej inte glad kan jag lova. Jag och min kollega (Johanna) åkte till dinners för att äta en efterlängtad lunch idag. Jag beställde en grekiska sllad dränkt i vinäger eller nått annat och johanna en höstsallad. Salladerna hade priset 69 kr och så bestod dem av mestadels en dl alladsblad oh 10 räkor eller 10 fetaostar. Fy då besvikna vi blev. Men ett ställe jag ska hylla istället för att dissa är Vivaldi!  Dem har världens godaste sallader!


image40


/Amanda

RSS 2.0