Utmanad

Jag har blivit utmanad av Legolass.blogg.se att göra följande och därför måste jag nu berätta saker om mig själv som jag aldrig annars skulle berätta.

1. Länka till den som utmanat dig.
2. Berätta 7 sanningar om dig själv.
3. Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg.
4. Lämna ett meddelande till dem du utmanat.

Så ja varsågoda!

image39


1
. Jag har aldrigt ätit kattmat.
2. Jag vill resa till världens alla destinationer.
3. Jag är en av dem bästa i min boxningsgrupp.
4. Jag  är inte rädd för någonting förutom att förlora någon närstående.
5. Jag har för många komplex som gör mig osäker men jag ska föröka att bli av med dem.
6. Jag vill bli är.
7. Julafton är den bästa dagen på året enligt mig själv. :)

Jag utmanar Sofia



P.S (Jag vet inte hur man länkar)

Thinspiration

...är någonting som vi tar in varje dag vare sig vi vill eller inte. Vi ser reklam med supersnyggamodeller  i och blir inspirirerade av dem, i alla fall jag.  Vraje dag ser jag reklamer med smala celeberties i. Det jag känner när jag ser dem är avenskjuka. Jag önskar verkligen att jag var lika smal som dem. Livet verkar så myket enklare då, man skulle kunna göra vadsomhelst , jag skulle vara lyckligare.  Det är vad jag känner men tänk om det skulle kunna förändras varför tar inte media in, lite rundare modeller som är mer realistiska. Jag tycker det skulle vara jätteskönt.- Varför finns det inte feta förebilder för? Jag läste ett citat  av Elizabeth Hurlley för nån vecka sedan som löd såhär :" Om jag skulle ha vart lika fet som Marilyn Monroe skulle jag ha tagit livet av mig". Jag tog mycket illa vid , jag tycker inte alls att hon var fet hon hon var ju helt normal om inte smalare. Jag förstår inte hur man som förebild för många människor kan yttra sig sådär. Jag tycker vikten är överskattad även om jag själv skulle vilja vara smal. Men jag har påverkas av media , hade det vart tjejer som vart i min vikt och gjort reklam så hade jag inte brytt mig, jag hade nog inte påverkas på samma sätt eller lika mycket i alla fall. Det känns hela tiden som jag blir påmind om att jag är övervikig av alla omkring mig. Min skolsyster sa att jag var över den normal vikten. Min farmor sa att jag var mullig å nu säger Elizabeth sådär så ja jag vet att jag ÄR det och jag gillar det inte.Hade jag pengar skulle jag inte tveka för att lägga mig under kniven. Men nu har jag inte det å jag tycker det är för gott att äta så jag får leva med min övervikt på 60 kg.


image38

Ge mig!

Ge mig jul nu! Jag  vill äta äta äta ! Knäck,  peppercakes, glögg, julmust, nejlikor,prinskorv, kola,
polkagrisar,eggtoddy, candy candy candy, och inte minst av allt utan GODAST! ....LUSSISAR MED TON AV SAFFRAN!!!! Så otroligt gott !! ge mig ge mig . Jag älskar julen så in i norden mycket! paket ; ge -få , bådadera sedan pyntning och shopping, julstök,och julpök haha nej skojja bara , rimma ju lite i alla fall ! :D Sedan lucia och julmarknad och sen har vi såklart adventerna! Julsångerna är också härligtt mysiga :) typ all i want for x-mas:) jätte bra låt. !:)




image37



/Amanda

Lussekatter!

image36


Den här lilla farbrorn har rätt!:) eller det kanske borde stå bästa lussebullen ger bästa humör. Finns det nånting godare än lussekatter? haha noway skulle inte tro de! The best thing ever förutom kanke mörkchocklad eller pepparkakor kanske...och ...knark! MUMS!


/amanda

haha skojjade om det där med knarket!;))  

Hahaha

Igår skrattade vi åt en hel del konstiga saker som tillexempel:


Gräddfil....                     ...armhävningar....
image32              image33


....chips...                                                              ....och buddha !
image34            image35
                       

och på det vissa personer men nämner inga namn ......


AIK forever

Jag har kommit på en sak som jag skulle vilja göra i mitt liv. Jag skulle vilja bli aik aktivist/hulligan. Jag skulle vilja dyrka dem, åka på varje match stå i klacken sedan slåss mot bråkiga djurgårdare. Hur kul som helst men jag skulle kanske inte passa in tror jag, det är ju inte rikitgt jag. Jag har ju faktist aldrigt slagit någon i mitt liv förut bortsett från vissa gånger någon förtjänat det. :)



Underbara höst!

Jag bara älskar allt som har med hösten att göra! Allt är så skönt bara och mysigt. Det är skönt att ta en promenad ute i den kyliga färgglada naturen. Allt är så rött,gult och oranget ^^ sedan när man kommer hem så sätter man sig framför tv:n och kollar på nån bra serie som greys anatomy med en rikitg varmchoklad i handen och kanake en liten kaka ;) Och snart är det jul också ännu bättre ! Knäck julklappar och lussekatter . Kan det bli bättre? Visst är sommarn och våren härliga dem med men nu är jag sugen på höst och vinter :).

    +            +   


=       image31
       

RSS 2.0