Mitt livs mest orealistiska drömmar!

Jag har tänkt ut mina högsta mest otrovärda drömmar i mitt liv.
 

  1. jag vill kunna flyga som en fågel.
  2. Jag vill kunna teleportera migi genom världens all hörn. (Förflytta mig genom att blinka. )Tänk att kunna förflytta sig genom en blinkning från kalla svergie till soliga Miami eller Australien. Eller tänk att teleportera in i ett bankvalv sedan därifrån med en stor del summa pengar.
  3. Få hjälar så att jag skulle kunna simma under vattnet untan att behöva ta mig upp till ytan för att hämta luft. Jag skulle kunna bli världens första mänskliga fisk!
  4. Jag skulle vilja vara oidentifierbar. Med det menar jag inte ha DNA som skulle kunna gå att identifiera. Jag skulle kunna begå brott utan att uptäckas p.g.a fingertryck, hår, saliv eller dylikt.
  5. Osynlig. Jag skulle kunna smita in på killarnas gym och kika på när dem duschar efter att ha tränat utan att upptäckas. Hahah nej då det skull jag inte gör men man skulle kunna tjuvlyssna på människor eller gömma sig utan problem i fall det skulle behövas.
  6. Bli oövervinnerlig. Jag vill vara stark
  7. Äta allt utan att lägga på mig ett gram! Jag skulle kunna äta tårtor varje dag med kakor till efterätt. (Plus att mina tänder ska vara oförstörbara mot allt socker).
  8. Ha riktigt bra läshuvet och kunna läsa böcker sedan förstå allt innan till. Kunna all matte efter att ha skummat igenom böcker på bara några få sekunder.
  9. Ha idrottssinne och kunna utföra ala världens sporter/aktiviteter perfekt!


Det var nog allt! Mitt liv skulle vara perfekt.



image27


/Amanda


Here we go

Igår så började jag med de nya pillerna jag beställt. Jag hoppas verkligen att dem funkar,  lite ovärt annars men funkar dem är det ju härligt. Jag är nu till en början lite skeptisk till det hela men jag bör se resultat inom någon vecka. Så jag säger bara here we go therma cut make me skinny!

// Amanda

Nej Peo!

Idag har jag haft en idrottslektion på feelgood där en man som heter peo jobbar. Hans sägs vara västmanlands äldsta artonåring. Med det menar jag att han är äldre än vad han tror själv att han är. Peo höll i passet vi hade. Alltså boxning. Jag går själv på boxning så jag är rätt bra....trodde jag men nej , peo skrev högt i mikrofonen om hur mina slag var. Eller ja en gång sa han till mig att komma i håg garden (man håller händerna nära ansiktet för att skydda). Jag blev sårad och självförtroendet skönk. Jag hatar han den snoffsiga lilla wannabe arotonåriga braten han ska inte komma till mig att säga hur jag ska göra. Usch och fy på dej peo, förresten du är inte så snygg som du tror, och borde inte du göra nått åt den dära rynkan du har?Vill aldrig mer se dig eller höra ditt namn ever again!


image26

Iamthaman och fortarande ung


Dilemma

Humm, jag harett svårt dilemma. Jag är en tv fantast som har väldigt svårt att bestämma sig . Idag är det så att två program "krockar" med varann..nämligen Heroes och Grey´s anatomy. Jag har panik bara 4 timmar kvar och vet inte vilket jag ska kolla på...jag älskar båda!

image24 ?image25

Therma Cut!

Ja, då har jag och Ia äntligen skickat vår beställning till TC ( therma cut). För er som inte vet vad detta är så är det magiska piller, man går ner i vikt av dem. Du kan gå ned ca 8 kg i månaden! Jag hade då tänkt att köra med dem under tre - fyra  månader så man i alla fall kan se en liten skillnad.Jag hade tänkt att mitt motto ska besannas. "SLIMMER IS A WINNER" . Jag ska inte endast knapra pillerna utan ska även äta mindre och träna mer. 



image23


/amanda

Löper vandrande pinnar?

Ja, igår så kom jag på en otroligt bra fråga... löper vandrande pinnar? Kommentera om ni vet! :)



image20      


                                                                                                                           image22

Shrek?

Hittade en kul bild idag. Hihi :D

image19


<3

Den 21/11 kommer en av världens bästa sångare hit till pytte lilla Svergie. Enrique Iglesias var namnet på denna otroligt begåvade sångare. Jag läste förra veckan på en engelsk sida över Enriques konserter och såg att han skulle komma till Sthlm men kollade på både på www.ticnet.se och www.ema.se men kunde inte hitta något om en konsert. Men idag när jag sitter och surfar lite olagligt frånvarande på lektionen så ser jag annonsen "Enrique till hovet 21/11". Jag sken upp, mitt hjärta började bulta och det var nästan så att en tår föll från min kind (av glädje menar jag då). Tack tack tack lilla Enrique för att du väljer att komma hit! Jag ska lätt boka biljetter så fort dem släpps men jag känner en viss oro över det  hela eftersom att han är en så pass begåvad liten man (precis som en liten Mozart sänd från ovan) att dessa biljetter hinner ta slut innan jag ens har slått nummret. 

 
image14 image15
image13


//Amanda <3<3


6& the city

Åhh äntligen ! Idag fick jag reda på att världens bästaste serie; Sex and the city ska bli film! Helt otroligt...Filmen börjar spelas in om två veckor men kommer inte få premiär förs nästa år ; 2008. Ett helt år kvar men det orkar jag vänta, jag har ju i alla fall mina dvder;)



image10                      image11
                                                                                          





Jag har även vart hos tandläkaren för en vanlig undersökning....och jag hade inte ett hål!

Mitt råd är att :bli som mig;  borsta tänderna!


image12

Hott Fuzz

image6


Jag har precis sett en lite annorlunda film. Hott fuzz hette den . Den handlade om en polis som blir förflyttad från London till en pytteliten by. I den nya byn han kommer till händer det en hel del olyckor. De andra poliserna anser i alla fall att det är olyckor men Nicholas som den nya polisen hette tvivlar på att det endast är olyckor....Hott fuzz är en typisk engelsk film skulle jag säga. Den är till en början väldigt långsam men efter ett tag blir handlingen mer spännande och chokerande.Det är en blandning på thriller och komedi men skämten är väldigt ironiska och handlingen ganska långsökt och överdriven.    

 image9image10                                                                                                                                            Filmen får tre kottar av fem möjligaimage11

Nr 2

Hallå hallå!
Nu sitter jag och skriver på mitt andra blogginlägg.Igår var jag på Håkan Hellström på Gröna lund. Han var bra. Innan konserten var vi på stan och shoppade det var kul. Vi såg massor med danskar eftersom att det skulle vara match mellan Svergie och Danmark i fotboll. Jag tycket dock att danskarna var en liten smula taskiga, dem hade en plastdocka som dem kastade runt och slog på vilket jag tyckete kändes lite elakt. Men men det var ju tur att det blev oavgjort i matchen i allafall för då kan ju ingen bli ledsen ochså blir det mer rättvist så.Det var i alla fall en trevlig kväll på grönalund. :)


 image4                                                                                                                 

                                                                                                      image5

Welcome

Tjena!
Jag skriver nu mitt livs absolut första blogginlägg!
Det är en otrolig känsla...Jag liksom rycks med i bloggvärlden och känner mig oövervinnelig.


RSS 2.0