Om jag var en brat

......så skulle jag vara på Stureplan 24/7. Jag skulle äta ostron till frukost och hummer till lunch. Jag skulle åka till St Tropez på sommaren och till Aspen på vintrarna med mina brat friends. Jag skulle fettsuga mig varje januari bara för att hålla mina nyårslöften. Jag skulle ALDRIG fynda på mellandags reaor eller andra. Jag skulle ha toa papper i siden och kristall koppar till teet. Jag skulle åka på weekend till NY bara för att handla det jag saknar, under vistelsen skulle jag antagligen bo på Four Seasons. Jag skulle även köpa mig till en anställning på kanske Cosmopolitan redaktionen eller så skulle jag köpa mig till ett skivkontrakt eller en skådespelar karriär. :)


Gucci eller Prada det är frågan

Ett litet tips på en rolig video http://www.youtube.com/watch?v=XiLU58VO1PY 

I love you but i love me more

Hallå!:)
Tänkte bara tipsa om några bra låtar:

The worlds greatest -R.Kellt Perfekt att börja dagen med !
Om jag skulle hitta en bulle Inte den blekaste om vem som har gjort den men den är skön :)
We belong med Eros Romantisk låt !

och sist av allt ALLT med E.I <3


Tack o hej :):)

if god can´t make me thin make my friends fat

Hallå :) Sitter här på en fredags kväll ensam...för första gången sen kanske september jag är sååå UTTRÅKAD! Gahhh vad ska man göra? Jag tänker på hur det kommer vara när jag blir gamal, tänk om man skiljer sig vad ska man göra då, och kanske inte har några kompisar. Ska man gå ner på stureplan som 50 + are och ragga inne på white room? Hum kanske..aja det får jag ta sen, Ha det bäst!

Amanda

Världens roligaste lexikon

Idag eller det kanske var igår kom jag och sofia på en hel del synomnymer för en människa som är "player". (För er som inte vet vad det är ändå är det en sån som är som en kanin, sätter på allt dem ser, ja eller kanske en som lever livet med andra ord. Vilket fall som helst så kom vi på Synomnymer för stekare alltså player. Se och lär

Stekare- Kokare
Stekare-Mikrare
Stekare-Grillare
Stekare- Fritösare
Stekare-toastare

det var nog alla, haha. När man steker nån så sätter man alltså på nån och målet brukar kallas för bacon ;) 

Man brukar även kalla unga fräscha killar för lammkött men vart går gränser och vad heter dem andra jo det ska jag gruppera in nu! 

Shillingkött- Män 0-15 år (inte vanligt att man ser) Exempel. Kommer inte på några!
Lammkött- Män ifrån 16-20 år ( något som förekommer ganska ofta) Exempel. Finns några men kanske Zac Efron
Oxfilé-Män mellan 21-35 år  (Väldigt förekommande) Exempel. Ashton Kutcher och Håkan Hellström
Rostbiff-  Män från 36-år och uppåt ( Förekommer mestadels på tv) Exempel Mc Dreamy och Mc Steamy

Jag föredrar allt utom Shillingkött,  vad föredrar du ?

(Det finns även andra  metaforer för killer som är tjocka konstiga och smala men jag återkommer med det.. )


FP= FRAMTIDSPANIK

Jag har ångest, panik och fruktan inför framtiden. Vad ska jag bli? Vem ska jag vara? Vart kommer jag att bostta mig? Det är en hel del frågor men mest av allt Vad vill jag egentligen? Jag kanske borde gå till en spåtant så slipper jag tveka vänta och undra så mycket. Jag vill veta nu vad jag ska göra efter gymnasiet; Ska jag öppna mitt egna lilla Café eller plugga till revisor eller kanske receptionist? Fast det jag helst vill är ju att arbeta utomlands på ett hotell eller en resturang, jag har även tänkt reseledare. Det jag tror att jag vill men som ofta ändras är vart jag vill bo å arbeta med, i nuläget precis nu alltså vill jag bo utomlands vid havet och äga ett pittoreskt hotell, kanske i Italien,eftersom jag drömmer om en Italienarpappa till mina barn Milo, Nemo och  Stella. (med massa mellannamn). Hur härligt låter inte det? Men sen kommer man fram till problemen...pengar och ja, det kanske är bra om man vet vem pappan ska vara. Om jag skulle gå till en spådam skulle att grubbel vara över  jag skulle veta min sludestination :) Så har ni nå tips på spådamer eller kanske andra yrken så kommentera!


 


Im falling for you stranger

Hallå !
Kikade lite på 6 and the city idag och jag flyter på moln. Jag kan inte annat än säga att jag fallit för Mr. Big . Hans arrogans, klass och utseende. Han är som en dröm. Take my hand and show me looove.

PROBABLY THE WORLDS GREATEST MOVIE

Jag har precis tittat på "A walk to remember", det måste bara vara välrldens bästa film. Jag gråter även fast det är 5:e gången jag ser den. Till er som inte har sett den : SE DEN!


Dagen efter däckare-dagen

Igår var det alltså nyårafton. Jag spenderade min väldigt trevligt. Det ska bli skönt med ett nytt år med nya möjligheter och äventyr. Hoppas de blir lyckat i alla fall. :) Gott nytt år allesammans!


RSS 2.0